Salı

Avea inTouch 4 özellikleri ve satış fiyatı belli oldu!

 Salı, Ocak 27, 2015  |   Haber

GSM şirketi Avea kendi ismini taşıyan Avea inTouch 4’ü tanıttı. Cihazın fiyat/performans değerleri oldukça yüksek. Avea telefona sahip olmak isteyen kullanıcıları için iki seçenek sunuyor. Telefonu peşin fiyatıyla satın alabilir veya tarifenize ek fiyatlandırma seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.
avea intouch 4 teknik ozellikleri ve satis fiyati belli oldu 705x290

Avea inTouch 4, 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kameraya sahip. 5 inç HD IPS ekrana sahip cihaz64 bit destekli Snapdragon 410 işlemciyi bünyesinde bulunduruyor. Adreno 306 grafik işlemcisi ve 1 GB RAM gibi özelliklere sahip cihaz, Android 4.4.4 KitKat işletim sistemini kullanıyor. 4G teknolojisini içinde barındıran akıllı telefon, Battery Guru özelliği ile pil tasarrufunu ön plana çıkartan 2100mAh bataryaya sahip. Avea inTouch 4 renk olarak karbon siyahı, titanyum grisi ve altın renk seçenekleriyle sunuldu.
intouch 4 1418758953

Hareket kontrol özelliklerine de oldukça önem veren Avea inTouch 4, cihaza dokunmadan el hareketiyle işlem yapma imkanı sunuyor. Böylece ekrana dokunmadan fotoğraf çekmek, cihaz içinde dokunmadan gezinmek, internet tarayıcısında ekrana dokunmadan dolaşmak mümkün oluyor.

Peşin fiyatı 619 TL olarak açıklanan telefonu arzu ederseniz, tarifenize ek ödeme seçenekleriyle de alabilirsiniz.

0 yorum:

Copyright © 2013 AndroidKusu.
Proudly Powered by Blogger.
back to top