Perşembe

MX Player tüm Video Formatlarını destekliyor..

 Perşembe, Şubat 19, 2015  |   Haber

Android platformunun en iyi video oynatıcılarından MX Player son güncellemesiyle beraber tüm video formatlarını destekleyebiliyor. 1.7.37 sürüme yükselen uygulama
3gp, avi, divx, f4v, flv, mkv, mp4, mpeg, mov, vob, wmv, webm, xvid gibi desteklediği codeclere eksik kalanları da eklereyek tüm codec türlerine sahip videoları izleyebilmenize olanak tanıyor.
mx player artik tum video formatlarini destekliyor 705x290
© Mx Player
Basit ve sade arayüzüyle rahat bir kullanım sağlayan uygulamada tam codec desteği almak için ücretsiz codec paketlerini seçmeniz gerekebiliyor. Kod çözücü ayarlarındanda bazı değişiklikler yapabilmenize de olanak tanıyan uygulama bu tarz tüm özellikleriyle en çok tercih edilen uygulamalardan biri oluyor.
MX Player Pro 3
© Mx Player
Türkçe dahil birçok altyazı dilini de destekleyen uygulama .sub .srt ve diğer altyazı formatlarını da destekleyerek altyazı sorunlarını da ortadan kaldırıyor. Özellikle büyük ekranlı telefonlarda güzel bir video/film izleme keyfi sunan MX Player'ın ücretsiz ve ücretli iki versiyonu bulunuyor. Kısa süre önceWindows Phone platformuna da gelen uygulama WP kullanıcıları için de bu hoş uygulamayı kullanabilmelerine olanak sağlıyor.

Yükleme ve güncellemek isteyenler için altta linkini veriyorum..

Mx Player

1 yorum:

Copyright © 2013 AndroidKusu.
Proudly Powered by Blogger.
back to top